Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Valkkuryhmien maksut

Valkkuryhmiä on TOKO:ssa ja rally-tokossa. Haluamme tarjota aktiivisille harrastajille sekä kilpailemaan tähtääville tai jo kilpaileville koirakoille tasokasta lajivalmennusta ja kisamaista treeniä vuoden ympäri. Kouluttajina toimivat kyseisessä lajissa tavoitteellisesti kilpailevat koutsimme. Valkkuryhmiin otetaan 4-5 koirakkoa/ryhmä ja ryhmät jaetaan tasoittain. Valkkuryhmiin voivat hyvin tulla mukaan myös sellaiset koirakot, joilla ei ole kisatavoitteita, vaan esimerkiksi suhteen parantaminen koiran kanssa!

Valkkumaksut maksetaan ennen kauden alkua tai kuukausittain maksettaessa viim. kyseisen kuukauden 5. päivä. Kuukausimaksu kattaa 4 koulutuskertaa (treenikerrat vaihtelevat 3-5 per kuukausi, mutta tasoittuvat kauden edetessä ja kaikille tulee yhteensä 20 kertaa jos on mukana koko kauden).

Rally-tokon valkkuryhmäpaikkaan sisältyy 2 kisamaista treeniä per kausi (ei kesäkaudella) ja TOKON valkkuryhmäpaikkaan sisältyy 2 vapaatreenipäivää per kausi. Lisäksi molempiin kuuluu edullinen hinta pikkuhallia vuokratessa. 

Varmista ennen maksamista oma valkkutuntipaikkasi Kristalta (koirakoutsi@netti.fi)!

Täältä lisää tietoa valkkuryhmistä. 

Hinta alk.57.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
TAMMIKUU76.00 €
HELMIKUU76.00 €
MAALISKUU76.00 €
HUHTIKUU76.00 €
TOUKOKUU76.00 €
KESÄKUU57.00 €