Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Krista Karhun rally-tokon nettivalmennus

PALJON TOIVOTTU:

Rally-tokon ylituomarin Krista Karhun rally-tokon henkilökohtainen nettivalmennus

Ovatko eteentulot vinoja, jalan ali menot pelottavia tai paikalla seisominen mahdotonta? Tuntuvatko kyltit siansaksalta, tai etkö tiedä miten opettaisit esimerkiksi takapään käyttöä, puolenvaihtoja tai oikean puolen seuruuta? Asutko kaukana rally-tokokouluttajista ja -tuomareista? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, rally-tokon henkilökohtaisesta nettivalmennuksesta voi olla apua rally-tokoharrastuksessasi.

Rally-tokon ylituomari Krista Karhu valmentaa nyt myös netin välityksellä! Kuvaa videolle harjoituksesi tai kisaratasi ja kerro asiat, joihin toivot apua ja lähetä ne sähköpostitse Kristalle (voit lähettää useammankin videon). Käytte suorituksenne/harjoituksenne läpi Kristan kanssa puhelimitse tai Skypen välityksellä (noin 30 min) ja saat vinkkejä liikkeiden optimaaliseen suoritukseen sekä konkreettisia neuvoja ja apuja miten ne saadaan aikaan käytännössä. 
Hinta 40e/kerta

OTA ENSIN YHTEYTTÄ KRISTAAN (koirakoutsi@netti.fi) JA SOVI VALMENNUKSESTA (SÄHKÖPOSTIIN KOIRAKON TIEDOT JA PERUSTIEDOT ONGELMASTA), lähetä vasta sitten video sähköpostitse!

Kristasta voit lukea lisää täältä:
http://www.koirakoutsi.fi/kouluttajat#kristakarhu

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Krista Karhun rally-tokon henkilökohtainen nettivalmennus40.00 €