Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TEHOTUNTI: Kontakti ja häiriöt

Tyssääkö treenit tai kisasuoritus siihen, että koiran nenä hakeutuu helposti mattoon ja se uppoutuu omaan, hajujen maailmaansa? Vievätkö ympäristön häiriöt voiton ohjaajasta?

 
Tällä tehotunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden myötä koiran nenä alkaa löytää tiensä irti lattiasta ja kohti ohjaajaa. Tehotunnilla harjoitellaan erityisesti KONTAKTIN rakentamista ja vahvistamista. Teemme siis pohjatyötä sujuvan seuraamisen rakentamiseen.

Häiriöt kuuluvat normaaliin elämään ja myös kilpailuihin. Joskus voi tulla eteen tilanteita, joissa koiran keskittymiskyky katoaa tyystin tai ainakin vähenee huomattavasti. Syynä voi olla esim. liika innostuminen muista koirista tai arkuus jotain asiaa kohtaan. Häiriöitä voidaan kuitenkin harjoitella hallituissa olosuhteissa, jolloin edellämainitun kaltaisia häiriötilanteita voidaan kohdata riittävän etäältä ja koiran näkökulmasta myös riittävän laimeina. Vähitellen harjoitusta vaikeutetaan vastaamaan kisatilannetta.

Koulutuksessa harjoitellaan erityisesti toko-kokeissa ja rally-kisoissa esiintyviä häiriötekijöitä. Erilaisten harjoitusten avulla koira opetetaan keskittymään ohjaajaansa muiden koirien, lepattavien kehänauhojen tai liikkeenohjaajan läsnäolosta riippumatta. Samalla saadaan koiran työskentelyyn itsevarmuutta ja sen myötä iloisuutta! 

Tehotunti soveltuu tokoilijoiden ja rallattajien lisäksi myös koiratanssijoille!

Mukaan mahtuu enintään 4 koirakkoa.

 

 Hinta alk.20.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Pe 23.4. klo 10-11, kouluttajana Annika20.00 €
Pe 7.5. klo 10-11, kouluttajana Annika20.00 €
Pe 28.5. klo 12-13, kouluttajana Annika20.00 €