Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VERKKOKURSSI: Koiratanssin alkeiskurssi

 
Koiratanssin oma verkkokurssi! Tällä kurssilla harjoitellaan esimerkiksi pujottelua, ryömimistä, niiaamista, kierimistä, ohjaajan kiertämistä ja monia muita temppuja. Temppujen lisäksi opetellaan palkkaamista ja tutustutaan ylipäätään lajiin nimeltä koiratanssi. 
Koiratanssi on laji, jossa voit tehdä koreografian valitsemaasi musiikkiin ja edetä kilpailuihin asti. Kurssilla tutustutaan koiratanssin kumpaankin lajiin, eli freestyle ja HTM. Tervetuloa tutustumaan tähän musiikin kanssa tehtävään tottelevaisuuslajiin! 

Käytännön toteutus:


-Kurssi kestää neljä viikkoa ja alkaa viikolla 36 eli ensimmäinen video julkaistaan 4.9.2020. Mukaan voit tulla hyvin vielä viikolla 37.

-Ryhmän kouluttajana toimii Csilla

-Koiratanssin alkeiskurssille tehdään oma Facebook-ryhmä, johon osallistujat voivat liittyä. Ryhmässä jaetaan jokaisen viikon perjantaina kyseisen viikon teemavideo ja kotitehtävät. Tehtävän saatuanne, voitte rauhassa harjoitella ja kuvata videolle n. 5 minuutin pätkän treeniänne. Kun lähetätte kuvaamanne videon ryhmään, saatte kouluttajan kommentit ja palautteen kirjallisina. Videoiden EI tarvitse olla tv-kuvausten tasoa, vaan ihan puhelimella otettu video on vallan riittävä!

-Kurssitehtävät on suunniteltu niin, että niiden harjoittelu onnistuu myös ahtaissa sisätiloissa :)

- Ryhmässä on vähintäänkin suotavaa jakaa myös ajatuksia ja kysymyksiä ja keskustella muiden ryhmäläistenkin kanssa eteen tulevista haasteista :) Kouluttaja kommentoi tehtäviä aina kun on koneen äärellä, eli ei välttämättä olla aina juuri sillä samaisella hetkellä koneella, mutta vastataan kyllä!

- Tämä verkkokoulutus sisältää myös yhden 1/2 h henkilökohtaisen koulutusajan, eli yksärin. Koulutusajat sovitaan erikseen, siten että kaikille osuu sopiva aika. Yksäriä ei tarvitse käydä kurssin aikana, eli jokaisen kanssa voidaan sopia henkilökohtainen aika myöhemmällekin ajankohdalle syksylle.

- Voit osallistua kurssille myös kauempaa ja ilman yksäriä! Tällöin kurssin hinta on 49 euroa

 
Hinta alk.49.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
aloitus viikolla 36, sisältää 1/2 tunnin yksärin73.00 €
aloitus viikolla 36, ilman yksäriä49.00 €