Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Arkajalkojen kurssi

Jotkut koirat suhtautuvat ympäristöönsä hiukan varovaisemmin kuin muut lajitoverinsa. Tämä piirre ei missään nimessä tee koiraa huonommaksi kuin muut! On tärkeää osata lukea koiraansa mahdollisimman hyvin, jotta osaa tarvittaessa tukea koiraa sille vaikeissa tilanteissa. Arkajalkojen ryhmässä hyväksymme kunkin koiran juuri sellaisena kuin se on ja teemme erilaisia harjoituksia niin koiran, kuin mahdollisesti ohjaajankin itsevarmuuden lisäämiseksi - reippaasti, positiivisesti ja kannustaen!

Kurssin aikana kehitämme koiran keskittymiskykyä, oma-aloitteisuutta, itsetuntoa sekä paneudumme tarpeen mukaan siedättämiseen. Ennenkaikkea tuemme koiran oppimista yhdessä ohjaajan kanssa ja ohjaajan kykyä tunnistaa koiran oppimis- ja toimintakykyyn vaikuttavia asioita. Harjoituksissa opettelemme ja vahvistamme perustaitoja sekä temppuja harrastuslajien tueksi.

Kurssiin kuuluu 3 h käytännön harjoituksia. Käytännön harjoitukset tehdään koirat vuorotellen, jotta kaikilla on rauhallinen ja turvallinen ympäristö.

Kouluttajana Anu Nieminen tai Ilona Jahkola

Hinta alk.60.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
käytännön harjoitukset su 2.5., la 15.5. ja la 29.5. klo 13-14, kouluttajana ANU60.00 €