Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

JATKOKURSSI TOKO

HUOM! Koronarajoitusten vuoksi toukokuun kurssimme pidetään ulkokentillämme 13.5 saakka! Sen jälkeen on mahdollista pitää koulutuksia myös sisähalleissa. Säiden salliessa pidämme toki kesän ajan muutenkin koulutuksia paljon ulkona.

Koiran hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että koira saa tehdä töitä myös aivoillaan. TOKO eli kilpatottelevaisuuskoulutus on yksi mahdollisuus yhteiseen harrastukseen ja sitä voi harrastaa kaikkien koirien kanssa, ikään tai rotuun katsomatta! Kokeneiden ja aktiivisesti kilpailevien TOKO-koutsiemme kanssa käydään läpi eri toko-luokissa esiintyvät liikkeet ja harjoitellaan niiden optimaalista suorittamista. TOKO-koulutukset sopivat myös pennuille, joko pentukurssin lisäksi tai ilman!

Toko-kursseja järjestetään sekä kurssimuotoisesti että valmennusryhmä- eli "valkku"-koulutuksina.  Jatkokurssiin kuuluu 5 käytännön kertaa. Jatkokurssin jälkeen voi suunnata valkkuryhmiin.

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit valita allaolevista ajoista itsellesi sopivimman ja ilmoittautua sähköpostilla mukaan: koirakoutsi@netti.fi. 

  
Korvauskerrat:
to 11.6 klo 16
to 16.7 klo 16
to 20.8 klo 16
Hinta alk.105.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
su klo 18-19 ajalla 7.6-5.7, kouluttajana ILONA105.00 €
su klo 18-19 ajalla 12.7-9.8, kouluttajana ILONA105.00 €