Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ALKEISKURSSI TOKO

 

Koiran hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että koira saa tehdä töitä myös aivoillaan. TOKO eli kilpatottelevaisuuskoulutus on yksi mahdollisuus yhteiseen harrastukseen ja sitä voi harrastaa kaikkien koirien kanssa, ikään tai rotuun katsomatta! Kokeneiden ja aktiivisesti kilpailevien TOKO-koutsiemme kanssa käydään läpi eri toko-luokissa esiintyvät liikkeet ja harjoitellaan niiden optimaalista suorittamista. Tämä kurssin tavoitteena on antaa hyvät lähtökohdat tottelevaisuuskilpailuihin. Lähdemme liikkeelle koulutuksen alkeista, kuitenkin koirakon taso huomioiden. TOKO-koulutukset sopivat myös pennuille, joko pentukurssin lisäksi tai ilman!

Toko-kursseja järjestetään sekä kurssimuotoisesti että valmennusryhmä- eli "valkku"-koulutuksina. Alkeiskurssit keskittyvät nimensä mukaisesti tokon alkeisiin ja ne sisältävät 5 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Jatkokurssiin kuuluu 5 käytännön kertaa.

Jos et ole kiinnostunut kilpatokosta, vaan haluat ensisijaisesti harjoitella arjen tottelevaisuutta ja haluat kehittää koiran ja ohjaajan suhdetta jokapäiväisessä elämässä, voitte osallistua esimerkiksi arjen tottelevaisuus -kurssille.

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit  ilmoittautua sähköpostilla mukaan: koirakoutsi@netti.fi. 

Korvauskerrat:
to 29.4 klo 16
to 27.5 klo 16
Hinta alk.105.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
TO klo 18-19 ajalla 27.5.-24.6., kouluttajana SAILA105.00 €