Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hihnakurssi

Kaunis hihnakäytös on tarpeellinen taito ihan jokaiselle koiralle ja ohjaajalle. Koirakoutsin hihnakoulutuksissa harjoitellaan erilaisia tekniikoita, joilla voi parantaa omaa ja koiran hihnakäytöstä. Ohjaajan käytöksen muuttamisen kautta myös koiran käytökseen voidaan vaikuttaa. Tavoitteenamme on luoda itsevarma ja rauhallinen käytös hihnan molempiin päihin!


Hihnakurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Harjoituksia tehdään yksittäin ja ryhmässä. Kurssille otetaan enintään 5 koirakkoa. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi).

Huomioithan, että hihnakursseille emme voi ottaa mukaan toisiin koiriin aggressiivisesti suhtautuvia koiria! Sellaisen koiran kanssa suosittelemme yksityiskoulutusta tai reaktiivisten koirien ryhmää, jotta koulutus etenee parhaalla mahdollisella tavalla.

Perheenjäsenet saavat tulla ilmaiseksi seuraamaan koulutusta, jotta kaikki koiran ihmisystävät osaavat toimia samalla tavoin koiran kanssa liikkuessaan!

HUOM! Kurssiin sisältyy myös nettiluento, jonka voit käydä kuuntelemassa juuri silloin kun sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Luentoa varten saat ilmoittautumisen yhteydessä salasanan, jolla saat luentolinkin käyttöösi koko kurssin ajaksi. 

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit valita allaolevista ajoista itsellesi sopivimman. MUISTA ilmoittautua ylimääräiselle kerralle sähköpostilla mukaan: koirakoutsi@netti.fi. 

Korvauspäivät ovat:

to 11.2 klo 16

to 4.3 klo 16

to 11.3 klo 16

to 1.4 klo 16

to 15.4 klo 16

to 6.5 klo 16

to 13.5 klo 16

to 3.6 klo 16

Ilmoita korvauskerrasta: koirakoutsi@netti.fi (max 1 korvauskerta per hihnakurssi. Huomaathan, että poissaolosta tulee ilmoittaa vähintään 24 h aiemmin sähköpostilla). Korvauskerrat kestävät 1 h!


Hihnakurssin jälkeen voit jatkaa halutessasi arjen taitojen harjoittelua esim. hillintä-hallinta-hauskanpito -ryhmässä. Huomaa lisäksi OHITUSKOULU! Voit myös aloittaa harrastamaan tokoapk-lajeja tai rally-tokoa!
Hinta alk.98.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
käytännön harjoitukset PE klo 19:30-20:30 ajalla 7.5.-4.6., kouluttajana SAILA98.00 €