Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Arjen tottelevaisuuskurssi

Arjen tottelevaisuuskursseilla harjoitellaan erilaisia arkitottelevaisuuden tilanteita, kuten rauhoittumista, hihnakäyttäytymistä ja ohituksia. Lisäksi opetellaan perustottelevaisuusliikkeitä sekä vahvistetaan tasapainoista ja toimivaa vuorovaikutussuhdetta koiran ja ohjaajan välillä. Käymme läpi koiran kouluttamisen perusteita ja miten omalla toiminnalla voimme vaikuttaa koiran käytökseen. Kurssin tavoitteena on edistää helppoa ja sujuvaa arkea koiraperheessä!

HUOM! Kurssiin sisältyy myös nettiluento, jonka voit käydä kuuntelemassa juuri silloin kun sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Luentoa varten saat ilmoittautumisen yhteydessä salasanan, jolla saat luentolinkin käyttöösi koko kurssin ajaksi. 

Arjen tottelevaisuuskurssi sisältää 5 harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi).

Hinta 98 euroa per koirakko.

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit valita allaolevista ajoista itsellesi sopivimman. MUISTA ilmoittautua ylimääräiselle kerralle sähköpostilla mukaan: koirakoutsi@netti.fi. 

Korvauspäivät ovat:

to 6.5 klo 16

to 13.5 klo 16

to 3.6 klo 16

Arjen tottelevaisuuskurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa arjen taitojen harjoittelua esim. hihnakurssilla tai voit aloittaa harrastamaan tokoapk-lajeja tai rally-tokoa! Myös  perustaitokurssi on tarkoitettu ihan kaikenikäisille koirille.

Hinta alk.98.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
käytännön harjoitukset SU klo 18-19 ajalla 2.-30.5., kouluttajana ILONA98.00 €
käytännön harjoitukset PE klo 18:30-19:30 ajalla 7.5.-4.6., kouluttajana SAILA98.00 €
käytännön harjoitukset MA klo 19:30-20:30 ajalla 24.5.-21.6., kouluttajana ANNIKA98.00 €