Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentujen sosiaalistaminen

Sosiaalistamisella tarkoitetaan, että koiralle näytetään erilaisia asioita, ihmisiä, eläimiä ja ympäristöjä, joita maailmasta löytyy, jotta koira tottuu niihin ja osaa elää sovussa niiden kanssa.

Tämä kurssi antaa työkaluja helpompaan arkeen ja yhteiseloon koiranpentusi kanssa. Sosiaalistamisen tärkeyttä korostetaan aina kun uusi pentu saapuu kotiin. Hyvällä pennun sosiaalistamisella saat itsellesi itsevarmemman ja tässä yhteiskunnassa mukavasti elävän koirakaverin.

Tällä kurssilla luodaan koiranpennulle miellyttäviä mahdollisuuksia tutustua ja tottua toisiin koiriin, ihmisiin, ääniin, alustoihin ja liikenteeseen. Tavoite on, että pentu oppii, millainen tämä maailma on ja miten siihen kannattaa reagoida. Esimerkiksi koira oppii käsittelyä, muiden koirien moikkaamista, toisten ihmisten tapaamista ja varmuutta kulkea erilaisissa ympäristöissä ilman ylimääräistä kiihtymistä tai jännitystä.

Kurssiin kuuluu luento ja kolme käytännön harjoitusta, joista osa on Koirakoutsiareenalla ja osa lähiympäristössä, jossa pääsemme tutustumaan kaupunkiympäristöön ja saamme harjoituksiin lisähäiriöitä.

Hinta alk.60.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
ke klo 19.30-20.30 ajalla 15.7.-29.7, kouluttajana ILONA60.00 €