Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VERKKOKURSSI Arjen taidot ja pennut

Verkkokurssi erityisesti pentujen ja arjen perustaitojen harjoitteluun! Vaihtoehto etenkin kauempana asuville ja kun haluat harjoitella kotona harjoitusvideoiden kanssa!

Käytännön toteutus:
- Verkkokoulutus kestää 6 viikon ajan ja alkaa vk 36, ensimmäinen video julkaistaan maanantaina 31.8.2020. Mukaan voi hyvin tulla vielä vk 37.

- Arjen taidot verkossa-ryhmälle tehdään oma fb-ryhmä, johon osallistujat voivat liittyä. Siellä jaetaan jokaisen viikon maanantaina kyseisen viikon teemavideo ja kotitehtävät. Tehtävän saatuanne, voitte rauhassa harjoitella ja kuvata videolle n. 5 minuutin pätkän treeniänne. Sen lähetätte ryhmään ja saatte kouluttajan kommentit kirjallisina. Videoiden EI tarvitse olla tv-kuvausten tasoa, ihan tavan puhelimella otettu video on vallan riittävä!

- Kurssitehtävät sisältävät paljon arjen harjoituksia, mutta myös kivoja tempputreenejä, joilla voit aktivoida koiraa vähän ahtaammissa sisätiloissakin 

- Ryhmässä on vähintäänkin suotavaa jakaa myös ajatuksia ja kysymyksiä ja keskustella muiden ryhmäläistenkin kanssa eteen tulevista haasteista Koutsit kommentoivat tehtäviä aina kun ovat koneen äärellä, eli välttämättä ei olla aina juuri sillä samaisella hetkellä koneella, mutta vastataan kyllä!

- Ryhmän kouluttajana toimii Ilona

- Tämä verkkokoulutus voi sisältää myös yhden 1/2 h yksärin. Koulutusajat sovitaan erikseen, siten että kaikille osuu sopiva aika.

- Kurssin hinta on 98 euroa ja jos ilmoittaudut verkkokurssin jälkeen jollekin toiselle kurssillemme, johon kuuluu vähintään 5 koulutuskertaa, saat vanhan asiakkaan etuna yhden ylimääräisen koulutuskerran! Ilman yksäriä kurssin hinta on 73 euroa.

Hinta alk.73.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
aloitus vk 36, sisältää 1/2 tunnin yksärin98.00 €
aloitus vk 36, ilman yksäriä73.00 €