Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Tiloissamme toimii myös:

Koirien ravitsemusneuvoja ja trimmaaja Henriikka Tattari

Harkitun ruokavalion avulla koirat pysyvät varmimmin terveinä ja reippaina pennusta vanhuksiksi saakka. Ruokavalion tarkistuksesta on hyötyä perusterveiden koirien osalta esimerkiksi silloin, kun halutaan ennaltaehkäistä pennun kasvuhäiriöitä, ongelmia koiran ikääntyessä tai vaikkapa omistajan halutessa vain varmistua ruokintatapansa tasapainoisuudesta. Oikeanlaisesta ravinnosta on suuresti hyötyä monien sairauksien tukihoitona (esim. hiivaongelmat, nivelrikko, epilepsia) ja joissain sairauksissa oikeanlainen ruokinta on välttämätön osa hoitoa (esim. haima). Asiantuntijan laatima ruokavalio, jossa ravintoaineet ovat optimaalisessa suhteessa keskenään, auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn kisoihin treenatessa tai metsästyskauden tiimellyksessä.

Lähes jokaisella koiralla on jonkinlaisia ravintoainepuutoksia, niiden kuitenkaan suuremmin vaikuttamatta koiran perusterveyteen. Jatkuva karvanlähtö, korvatulehduskierre ja toistuvat suolisto-ongelmat taas ovat selvä viesti siitä, ettei elimistössä ole kaikki tasapainossa. Ravitsemusneuvonta tapahtuu henkilökohtaisella, noin kahden tunnin kestoisella vastaanottokäynnillä, jonka aikana tutkin koiran ja laadin hoitosuosituksen.  Pidän lisäksi koirien ravitsemukseen liittyviä luentoja.

Olen valmistunut koirien ravitsemusneuvojaksi Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta 2014 ja toimin nimellä GastroKamu, osana Koirakoutsiareenan hyvinvointipalveluita. Vastaanotoltani on saatavilla myös Power Of Nature- kuivamuonia, Mur-Kisin raakapakasteita sekä Kongin leluja koirien ruokailun aktivoimiseksi. Tarkempaa tietoa löytyy osoitteesta www.gastrokamu.fi. Tervetuloa tutustumaan!