Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuva: Heli Herranen
Mikan ja Kristan vuosi 2017 kisakentillä

FI TVA, FI RTVA, SM3 -15, SM3 -17 Tassupihan Francina alias "BRII"

s. 11.4.2013 kasvattaja Leila Lindfors

Krista ja Brii palailivat pitkän sairastelun jälkeen tokokentille tammikuussa ykköstuloksen ja suomen tottelevaisuusvalion tittelin kera :)

Kevään aikana uskaltauduttiin myös tokon edustusjoukkueen karsintakokeisiin mukaan, lähinnä pitämään hauskaa ja hakemaan kokemusta. Tokon SM-kisoihin emme suureksi pettymykseksi päässeet osallistumaan, Briin satutettua selkänsä uudelleen :(

Rally-tokon pariin palattiin heinäkuun alussa, noin 1,5 vuoden kisatauon jälkeen. Ihan kelpo suoritus saatiin aikaan tuloksella MES87 (käytösruudusta -10 tvä kun Brii ahdistui ötököistä viime hetkellä ja istui). Rallyn SM-kisoissa karsintaradalta 95 p ja finaalista 99p. Yhteistuloksissa jo toistamiseen rally-tokon SM-PRONSSIA!

Vain viikko sm-kisojen jälkeen Brii voitti vielä sennenkoirien rally-tokon rotumestaruuden pistein 98. Viikko siitä ja olimme Pohjois-Hämeen piirinmestaruustokoissa kisailemassa. Saaliina kelpo ykköstulos ja parhaana ei-bordercolliena sijalla 4!

Loppuvuodelle on vielä tulossa rally-tokon piirinmestaruuskilpailut, kunhan ensin treenataan ;-)


TK4, SM3 -16, MM6 -16, PM5 -16, pm1 -16, SM1 -17, pm1 -17

Tending Fireball "Kaitsu"

s. 22.6.2013 kasvattaja Riitta Jantunen-Korri

Mika ja Kaitsu aloittivat vuoden tokon edustusjoukkueen karsintakiertueella. Sijoitukset olivat kaikissa kokeissa reilusti kymmenen parhaan joukossa ja niinpä valinta edustusjoukkueeseen koitti uudemman kerran :)

Tokon SM-kisat kisattiin toukokuun lopussa ja sieltä saatiin tasaisten suoritusten tuotoksena SM-KULTAA!!

MM-kisat käytiin Belgian Oostendessä kesäkuun puolella ja huolellisista valmisteluista huolimatta helle otti Kaitsuun kovasti ja pettymys oli suuri, kun ykköstuloksesta huolimatta tie finaaliin ei auennut.

Kesällä haettiin Kaitsun "kisaminään" rentoutta rally-tokon kautta Kristan ollessa ohjaksissa. Kahden käydyn kisan keskiarvo on täydet 100 pistettä ja luokkavoitot molemmista :)

Syyskuussa Mika ja Kaitsu tykittivät kolmannen kerran peräkkäin Pohjois-Hämeen TOKOn piirinmestareiksi hurjilla 311 pisteellä!

Syksyn aikana on tarkoitus kisailla muutama rally-kisa ja marraskuussa vielä nokka kohti Norjaa ja PM-kisoja!