Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kurssi-info

Tervetuloa mukaan kurssillemme!

Kirjoitathan itsellesi ylös kurssin alkamis- ja päättymisajat sekä osoitteen (ko. kurssin nettisivuilta). Kun kurssi on täynnä, kurssin tiedot poistuvat nettisivuiltamme. Maltathan myös lukea alla olevat ohjeet tarkasti ennen kurssin alkamista.

Peruskursseilla (eskari, pentu, arki ja hihna) sekä näissä lajikoulutuksissa (toko alkeet/jatko ja rally-toko alkeet/jatko) voi korvata yhden koulutuskerran
kurssin aikana, kurssisivulla ilmoitettuna korvauskerran ajankohtana. Korvattava tunti pitää kuitenkin peruuttaa vähintään 24h aiemmin sähköpostitse: koirakoutsi@netti.fi!


Ilmoittautuminen kursseille on sitova! Kurssimaksun palautus onnistuu vain lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan tai jos kurssi joudutaan peruuttamaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi (vähintään 3 osallistujaa tulee olla kurssilla).

Valkkuryhmien kausipaikkojen yksittäisiä koulutuskertoja ei voi peruuttaa, mutta niitä voi myydä tai vaihtaa facebook-sivustolla: Koirakoutsi kurssit ostetaan/myydään/vaihdetaan.

Kaikki hintamme sisältävät alv:n.Käytännön ohjeita:

KÄYTÄNNÖN HARJOITUKSET:

  • käytännön harjoituksiin tullessasi tarvitset mukaan koiran, pannan/valjaat ja hihnan (ei mielellään flexi-hihnaa) lisäksi PALJONPALJONPALJON nameja koiralle. Valitse sellaisia herkkuja, joita koira ei normaalisti saa. EI siis koiran ruokanappuloita, vaan esim. kypsennettyä kanaa tai muuta lihaa, nakkeja, lihapullaa, juustoa... Pilko namit pieniin paloihin, sillä niitä kuluu koulutuksen aikana paljon ja on tärkeää ettei koiran vatsa täyty liian nopeasti!
  • lenkitä koira hyvin ennen koulutukseen tuloa, jotta hallin matoille ei tule vahinkoja ja koira on myös saanut verrytellä lihaksiaan ja purkaa ylimääräistä energiaansa
  • emme suosittele, että koirat leikkivät ennen koulutusta keskenään, koska sen jälkeen on hankalampi aloittaa yhteistyö koiran ohjaajan kanssa kun ajatukset ovat vielä muissa koirissa ja koira jää helposti liian kiihtyneeksi, jolloin oppiminen on hitaampaa
  • odota hallin ulkopuolella ja kaukana ulko-ovesta, että edellisen tunnin koirakot pääsevät turvallisesti ja häiriöttä ulos. Sen jälkeen kouluttaja kutsuu seuraavan ryhmän koirakot sisälle.
  • keskity omaan koiraasi koko tunnin ajan ja anna sille myös riittävästi taukoja. Kouluttajamme eivät pahastu, jos et katso heitä silmiin kun saat ohjeita - katso mieluummin koiraasi :) Jos perheestänne osallistuu useampi henkilö kurssille, vain yksi kouluttaa koiraa kerrallaan!

MUISTA HARJOITELLA KOTITEHTÄVIÄ KURSSIKERTOJEN VÄLISSÄ!
Vain siten koira oppii :)